23.

Posted: 18.06.2011 in Uncategorized

Kaikki miltä yritin paeta Suomessa alkaa vyöryä päälle. Eilen näin ystäviä, mutta tunsin itseni vain ulkopuoliseksi ja yhdentekeväksi. Lähdin kotiin. Tänään olisi ollut viidet eri bileet, mutta väkinäinen sosiaalisuus tuntui liian hankalalta enkä ikinä lähtenyt kotoa. Haluaisin hautautua peittojen alle ja vain nukkua. Ei ole enää turkkia mihin haudata kyyneleet, ei ole enää koiraa kenelle soittaa pianoa, en tiedä tarkoittaako se etten soita pianoa enää koskaan. Se oli ainoa jolle suostuin soittamaan, soitin Mozartia ja se kuorsasi. Enkä soittanut enää sillekään, en aikoihin, koska se oli liian väsynyt tulemaan kuuntelemaan, se nukkui päivät ja yöt ja nousi ylös vasta kun valjaat olivat jo päällä, kulki ulkona kompuroiden ympyröitä, heilutti häntää puille ja pylväille.

Sellainen olo että tarvitsisi jonkun jolle puhua, muttei ole oikeastaan mitään sanottavaa. Enkä lopulta tiedä kenelle olisin halunnut puhuakaan, yhteyttä ei enää ole, on vain kohinaa ja rikkinäisyyttä, säröjä, kaikki säröilee. Mikään ei ole enää ennallaan. Aiemmin rakkaiden kadotessa elämästäni oli joitakin asioita mihin luottaa, peruskallio johon nojata, mutta se murenee ja lopulta on vain pölyä tuulen kuljetettavaksi, pölyä joka tukkii keuhkot ja hiertää silmissä.

Huomenna kaikki on paremmin. Huomenna kaikki on aina paremmin, ja vaikkei olisikaan, on parempi ajatella niin, ottaa vitamiinit, paeta todellisuutta kirjoihin. Moskovan metro ja vuosi 2033.

Advertisements
Comments
  1. Emma says:

    No voi helvata olisinpas siellä. Voitais leipoa jotain ja olla vaikka puhumatta ja lukea sopivan eskapistisia kirjoja kumpikin omassa sohvannurkassa. Se yleensä auttaa.

  2. siisel says:

    Sää leipomassa mulle ihania asioita auttaa myös aina. ❤

  3. Tanja says:

    Sislipisli, mikä meininki siellä on? Täällä on sunnuntai, vimppa lomapäivä, eikä ees sipsiä ja dipsiä, eikä Sisliä. Ikävä..! Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin siellä, vaikka postaukset vaikuttaa hieman surullisilta? Laitapa sitä mailia tulemaan. Hallauksia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s